VVS service Gunsta, Länna, Almunge, Knutby


VVS-tjänster öster om Uppsala

Teubers Rör har varit verksamma i över 30 år inom VVS i Gunsta, Funbo, Länna, Almunge och Knutby samt övriga närliggande områden öster om Uppsala. Vårt kontor är beläget i Trångtä som ligger cirka 10 km öster om Uppsala, men vårt verksamhetsområde sträcker sig över hela Uppsala kommun.

Vi vänder oss till både företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar och ser fram emot att betjäna alla våra kunder öster om Uppsala under många år framöver. Alla våra VVS tekniker är licensierade och välutbildade för att hantera alla slags VVS arbeten.

Oavsett om ditt ärende gäller en VVS-reparation, installation, service eller en nödsituation, så har Teubers Rör erfarenheten och resurserna som krävs för att åtgärda problemet snabbt och effektivt.

Undvik oförutsedda utgifter – vi har många fasta VVS priser på vår hemsida och på större projekt så lämnar vi kostnadsfria anbud. Har du VVS-problem? Om du letar efter en licensierad och dedikerad rörmokare med stor lokalkännedom och lång erfarenhet inom VVS i Gunsta, Funbo, Länna, Almunge eller Knutby, samt närliggande områden, ring gärna oss på 018-25 05 54.

Se våra fasta priser eller använd kontaktformuläret här!