Teamet på Teubers rör

Om oss

Mångårig erfarenhet inom VVS-branschen

Teubers Rör grundades redan 1986 i Uppsala och har således lång och gedigen erfarenhet av att hjälpa dig med att upprätta energismarta och kostnadseffektiva VVS-lösningar. Vi bistår dig med rätt produkter, utför såväl små som stora installationer och erbjuder regelbunden service av specifika enheter för att öka produkternas hållbarhet och livslängd.

Kostnadseffektiva VVS-lösningar

Teubers Rör är en auktoriserad VVS-partner vars främsta fokus ligger på att, genom energisnåla lösningar, bidra till en sundare och mer välmående miljö och sänka kostnaderna för dig som kund. Vi anser det vara vår skyldighet att värna om miljön och tillhandahålla förmånliga enheter som möjliggör en lägre energiförbrukning.

Partnerskap som gynnar kunden

Vi är auktoriserade enligt branschreglerna Säker Vatteninstallation samt VVS garanti och AAA. Dessutom ingår vi samarbete med Premium Installer Upnor samt CTC Enertech Group. Dessa partnerskap gör det möjligt att utbyta tjänster och värdefull kompetens samtidigt som vi breddar vårt verksamhetsområde och således kan erbjuda smartare VVS-lösningar för hushåll runtom i vårt avlånga land.

Du som kund slipper involvera flera aktörer vid inköp och installation av VVS-enheter och kan luta dig tillbaka förvissad om att Teubers Rör styr skutan i rätt riktning, mot en energisnål och ekonomiskt fördelaktig lösning.

Vill du veta mer?

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 018-25 05 54 eller maila oss. Du kan även använda kontaktformuläret, så kontaktar vi dig så snart vi kan.

    Ring och boka!