Auktoriserat VVS-företag Säker Vatteninstallation 30 års erfarenhet
Teubers rör logo
Teamet på Teubers rör

Om Teubers rör – Rörmokare & VVS Uppsala


Mångårig erfarenhet inom VVS-branschen

Teubers Rör grundades redan 1986 i Uppsala och har således lång och gedigen erfarenhet av att hjälpa dig med att upprätta energismarta och kostnadseffektiva VVS-lösningar. Vi bistår dig med rätt produkter, utför såväl små som stora installationer och erbjuder regelbunden service av specifika enheter för att öka produkternas hållbarhet och livslängd.

Kostnadseffektiva VVS-lösningar

Teubers Rör är en auktoriserad VVS-partner vars främsta fokus ligger på att, genom energisnåla lösningar, bidra till en sundare och mer välmående miljö och sänka kostnaderna för dig som kund. Vi anser det vara vår skyldighet att värna om miljön och tillhandahålla förmånliga enheter som möjliggör en lägre energiförbrukning.

Partnerskap som gynnar kunden

Vi är auktoriserade enligt branschreglerna Säker Vatteninstallation samt VVS garanti och AAA. Dessutom ingår vi samarbete med Premium Installer Upnor samt CTC Enertech Group. Dessa partnerskap gör det möjligt att utbyta tjänster och värdefull kompetens samtidigt som vi breddar vårt verksamhetsområde och således kan erbjuda smartare VVS-lösningar för hushåll runtom i vårt avlånga land.

Du som kund slipper involvera flera aktörer vid inköp och installation av VVS-enheter och kan luta dig tillbaka förvissad om att Teubers Rör styr skutan i rätt riktning, mot en energisnål och ekonomiskt fördelaktig lösning.

4,2 19 reviews

 • Avatar Andreas Hundertmark ★★★★★ för 3 månader sedan
  Teubers Rör genomförde konverteringen av värmesystemet från direktverkande el till bergvärmepump med vattenburen värmefördelning till radiatorer.
  Under hela planeringsfasen
  … Läs hela recensionen var det lätt att hålla kontakt med företaget.
  Offerten var grundligt gjort med särskiljd hänsyn till husets förutsättningar.
  Installationen följde tidplanen. Rördragningen gjordes fackmannamässigt och med en stor insats så att allt rören skulle smälta in så mycket som möjligt i huset - resultatet är imponerande.
  Teubers rör är insatta i moderna, komplexa värmesystem utan att ha förlorad en yrkesskicklighet och stolthet att levererar god handverk till kunden. Jag kunde inte vare mera nöjd.
 • Avatar Tomas Holm ★★★★★ för 2 månader sedan
  Bra fixat med mitt läckage i min solfångaranläggning
 • Avatar Carina Bellbring ★★★★★ för 10 månader sedan
  Serviceinriktade! Installerade ny blandare o nytt avlopp. Kan varmt rekommendera Teubers
 • Avatar Elisabeth Bernspång ★★★★★ a year ago
  Snabb hjälp av proffsiga och serviceinriktade rörmokare.

Vill du veta mer?

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 018-25 05 54 eller maila oss. Du kan även använda kontaktformuläret, så kontaktar vi dig så snart vi kan.

  Ring och boka!