Installation & service av elpanna

Vi hjälper dig installera elpanna i hela Uppsala med omnejd. Vi har lång erfarenhet och bred kunskap kring värmebehov och värmeekonomi. Hör av dig till oss så kan vi ge förslag på lösningar som passar ditt hem och dina behov bäst. Vi planerar och installerar nya system, samt demonterar gamla värmepannor. Allt för att underlätta processen för dig och för att du bara ska behöva höra av dig till ett företag.

Ring oss på 018-25 05 54 eller använd kontaktformuläret här!

Elpannor används för att ge värme åt hus och vatten, det går att ha som fristående värmekälla eller i kombination med till exempel en värmepump. Vi installerar elpannor hos dig som har ett utökat behov av uppvärmning av hus och vatten. Bor ni många i samma hus där varmvattnet ständigt tar slut, eller helt enkelt upplever att den ordinarie värmekällan inte räcker till kan en elpanna vara den rätta lösningen. En elpanna kan kopplas ihop med radiatorer och golvvärme och öka komforten i ditt hem.

Installation av golvvärme i Uppsala

Elpanna i bostadsrättsförening/flerfamiljshus

Är ni ute efter en ny elpanna till era flerfamiljshus? Vi har ett brett utbud som är anpassade att täcka det behov som krävs i större byggnader. Hör av dig till oss så kan vi tillsammans planera och komma fram till den bästa lösningen utifrån era behov. Vi demonterar eventuella gamla system och installerar den nya värmepannan.

Vi utför följande arbeten med elpannor:

  • Servicearbeten
  • Installation av elpannor
  • Demonterar gamla värmepannor
  • Koppla ihop elpanna med radiatorer och golvvärme
  • Ger förslag på lösningar som passar ditt behov