VVS tjänster i Uppsala län

Teubers Rör är en erfaren och certifierad VVS-partner i Uppsala med över 30 år i branschen. Vår fokus är att leverera skräddarsydda helhetslösningar anpassade efter dig som kund. Vi erbjuder kostnadseffektiva och miljövänliga lösningar inom entreprenad, installation, underhåll och service. Alla våra montörer är certifierade. Vi arbetar i Uppsala med omnejd, med såväl privatpersoner som bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare som kunder.

Ring oss på 018-25 05 54 eller använd kontaktformuläret här!

I vårt lager har vi ett brett sortiment VVS-produkter för att täcka alla dina behov. Utöver badrumstillbehör har vi en mängd olika värmepumpar, varmvattenberedare och golvvärmelösningar. Vi planerar, demonterar gamla system och installerar nytt. Därefter ger vi dig en genomgång så att systemen och produkterna hanteras på ett optimalt sätt för att förlänga livslängden och maximera din energibesparing.

Nya värmesystem kan kosta en del, men i längden betalar de sig själva. Med smarta lösningar som är utvecklade med miljön i åtanke kommer du spara energi, pengar och minska klimatpåverkan.

Vår personal har bred kunskap och lång erfarenhet. Vi utvecklas ständigt och strävar efter att alltid ge dig förstklassig service.

Vi utför följande VVS-arbeten: