Rörmokeri

Som rörmokeri har vi över 30 år i branschen och arbetar i Uppsala med omnejd. Vi hjälper dig med allt från droppande kranar och stopp i avlopp till nyinstallationer och stambyten. Genom att underhålla rören hjälper vi dig att förlänga deras livslängd, samtidigt som du slipper otrevliga och kostsamma överraskningar. Hör du av dig till oss kan vi ofta ge dig fast pris.

Ring oss på 018-25 05 54 eller använd kontaktformuläret här!

Våra rörmokare tar sig an alla typer av jobb även om det är mindre lagningar och justeringar av befintliga rör. En del stopp i avloppen kan vara svåra att åtgärda på egen hand och vi hjälper gärna till att rensa. Att regelbundet rensa bort slam och rester som fastnar och se över rörsystem och kranar ger dig en överblick vilket skick ditt system är i och gör dig förberedd på när du kan tänkas behöva byta ut dem.

Droppande kran? Teubers Rör hjälper dig med VVS & rörmokeri i Uppsala

Skulle dina rör vara i behov att bytas kan du räkna med oss. Vi erbjuder utöver serviceunderhåll även stamrenovering. Vi erbjuder helhetslösningar som underlättar processen och låter arbetet gå snabbt och smidigt så att du kan återgå till vardagen så snart som möjligt.

Våra rörmokare har bred kunskap och strävar efter att ge dig en positiv upplevelse från början till slut. När du hör av dig till oss har vi alla produkter och tjänster samlade på ett och samma ställe. Du behöver alltså inte inhandla några delar själv, kontakta fler entreprenader eller sätta dig in i tekniska specifikationer och system. Vi planerar, demonterar gamla system och installerar alla nya delar åt dig. Vi ger dig förslag på den lösning som passar dig bäst utifrån dina behov, hur din bostad är planerad och vilken ekonomi vi har att röra oss med. När allt är installerat och klart får du en genomgång kring underhåll och skötsel om du till exempel fått en ny värmepump installerad. Allt för att förlänga produkternas livslängd och utnyttja deras fulla kapacitet. Skulle något behöva justeras eller lagas är det bara att höra av dig till oss.

Går du i renoveringstankar eller vill bygga helt nytt? Vi erbjuder kompletta VVS-lösningar för ditt hem. Vi har ett brett sortiment av värmepumpar, elpannor och kan installera bergvärme eller hjälpa dig att ansluta till fjärrvärmenätet. Passa på att installera vattenburen golvvärme. Det höjer komforten, värmer upp hela rum och kan många gånger ersätta radiatorer och ge en jämnare värmefördelning.

Samtliga av våra lösningar är framtagna för att öka din komfort samtidigt som du värnar om miljön. Det finns en mängd olika lösningar som minimerar belastningen på miljön genom att utnyttja förnybara resurser och energikällor. Att uppgradera värmekällan kan också sänka dina driftkostnader så att du får pengar över till annat.

Vi utför följande rörmokeri-arbeten: