VVS Märsta


VVS installationer, service & reparation

Våra VVS-tjänster har tillfredsställt Märstaborna i över 30 år och har gett oss en erfarenhet som innebär att vi kan erbjuda de följande garantierna:

  • Snabba & Effektiva – En vänlig rörmokare kommer att serva ditt problem vanligtvis inom några dagar, ibland till och med samma dag. Vi har stor förståelse för att dina VVS-problem inte följer ett specifikt schema. Våra VVS specialister och akutrörmokare i Märsta kommer att lösa dina VVS-problem snabbt och effektivt.

  • Undvik oförutsedda utgifter – Vi har många fasta VVS priser på vår hemsida och på större projekt så lämnar vi kostnadsfria anbud.

  • Pålitliga & Noggranna – Vi respekterar ditt hem och din familj. Vi kommer att ta hänsyn till din familj och städa upp arbetsplatsen så att den är lika fin som den var innan vi påbörjade arbetet.

  • Högkvalificerade VVS-tekniker – Få dina VVS-arbeten fixade av erfarna professionella VVS-experter. Oavsett utmaning och projektets omfattning, så kan vi i princip garantera dig att vi har stött på ett liknande problem förut och att vi kommer att fixa det.

  • Bekväma tider för möten – Vi förstår att din tid är värdefull och därför så jobbar vi hårt för att boka in en tid som passar ditt schema. Innan vi anländer kommer vi att ringa dig för att informera dig om att vi är på gång och att vi påbörjar arbetet på utlovad tid.

Se våra fasta priser eller använd kontaktformuläret här!

Faktum är att Teubers Rör erbjuder VVS-arbeten av absolut högsta kvalitet vilket är den primära anledningen till att vi kontinuerligt attraherar fler kunder till vår verksamhet. Sammanfattningsvis så är detta en stor trygghet både för dig och för oss.

Vi välkomnar dig att ta kontakt med oss på 018-25 05 54 gällande ditt nästa ärende inom VVS i Märsta med omnejd.