Stambyte och stamrenovering

Stambyten och stamrenoveringar är omfattande arbeten där planering och erfarenhet är avgörande för ett lyckat resultat. På Teubers Rör har vi över 30 år i branschen, erfarna montörer och ett brett utbud av beprövade produkter för att åstadkomma bästa möjliga resultat. Vi har lång erfarenhet av samarbeten med bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare och planerar och genomför projektet så att oangelägenheterna för de boende blir så milda som möjligt.

Ring oss på 018-25 05 54 eller använd kontaktformuläret här!

BadrumEtt stambyte innebär att man byter ut rören som leder varmvatten, kallvatten och spillvatten. I vissa fall kan man i samband med ett stambyte passa på att renovera våtrummet. Detta eftersom stambytet ändå kräver att man bryter fuktspärren för att komma åt rören som befinner sig bakom väggar och golv. Dessutom kan en renovering av badrummet vara fördelaktigt genom att nya kranar och toaletter kan minska vattenförbrukningen.

Ofta innebär stamrenovering påfrestande oangelägenheter eftersom de boende nästan alltid behöver evakueras och under tiden renoveringen sker bo i tillfälliga lägenheter. Vi jobbar aktivt med att effektivisera processen för att påverka deras vardag så lite som möjligt. Med god planering, kommunikation och erfaren personal skapar vi goda förutsättningar för att tillfredsställa alla inblandade.

ToalettAtt arbeta proaktivt och byta ut gamla rör innan olyckor sker lönar sig i längden. Man brukar säga att rör har en livslängd på ca 50 år och förutom riskerna med att de går sönder kan man börja uppleva problem som stopp i avloppet, fördröjningar innan man får varmvatten i kranen och att vattentrycket försämras. Genom att åtgärda detta i tid får ni nöjda bostadsrättsinnehavare och hyresgäster.

Vi utför följande arbeten med stambyten & stamrenovering:

  • Stambyte
  • Stamrenovering
  • Byte av rör
  • Renovera våtrummet
  • Renovering av badrummet
  • Installation av nya kranar
  • Installation av toalett