Auktoriserat VVS-företag Säker Vatteninstallation 30 års erfarenhet
Teubers rör logo
Medarbetare lyfter ut slang ur bil

Fasta priser på VVS-tjänster i Uppsala

Hos oss behöver du inte vara rädd för att priset ska dra iväg eller för att det ska tillkomma några oförutsedda kostnader. Vi erbjuder nämligen fastpris på många av våra VVS-tjänster.

Boka VVS-tjänster till fasta priser

I stället för att erbjuda tjänster till ett rörligt pris har vi i så hög utsträckning som möjligt utformat fasta priser för våra specifika tjänster. Detta ger dig som kund möjlighet att i lugn och ro se över prislistan för våra tjänster och sedan återkomma till oss för bokning.

Nedan har vi listat våra tjänster för att göra det snabbt, smidigt och enkelt för dig att hitta rätt. När du har hittat det du söker efter är det bara att ringa oss eller skriva in dina uppgifter i rutan längst ner på sidan så återkommer vi så snart vi kan.

Hjälp med ROT-avdraget?

När du anlitar oss får du inte bara ett fast och förmånligt pris. Vi hjälper dig dessutom med ROT-avdraget om du planerat att utnyttja den förmånen. Teubers Rör stöttar dig med det nödvändiga pappersarbetet för att kunna dra nytta av avdraget och hjälper dig på så sätt att spara på din ekonomi.

Byta fjärrvärmecentral
Visa produkter
Byta varmvattenberedare till fast pris
Visa produkter
Byte av badkarsblandare
Visa produkter
Byte av duschblandare
Visa produkter
Byte av toalettstol
Visa produkter
Installation köksblandare
Visa produkter
Tvättställspaket - Byte av tvättställ
Visa produkter

Vill du veta mer?

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 018-25 05 54 eller maila oss. Du kan även använda kontaktformuläret, så kontaktar vi dig så snart vi kan.

    Ring och boka!