Installera vattenburen golvvärme

När du ska installera golvvärme är vattenburen golvvärme nästan alltid det bästa valet. Vattenburen golvvärme fungerar oavsett vilken värmekälla du har. Det är flexibelt, ekonomiskt och rören som leder vattnet har samma livslängd som ditt hus.

Vi är experter på vattenburen golvvärme och hjälper dig hela vägen från planering till installation. Du kan välja om du vill ha golvvärme enbart i ett rum eller i hela huset.

Kontakta oss gärna för offert! Ring oss på 018-25 05 54 eller använd kontaktformuläret här!

Golvvärme värmer upp hela rum, ökar komforten och du kan dra ner på energiförbrukningen. Värmen fördelas jämnt i hela rummet jämfört med element som sitter på väggen. Många gånger kan golvvärme ersätta elementen helt och hållet.

Genom att värma upp luften som träffar golvet minskar risken för kallras. Eftersom värmen är så pass jämnt fördelad kan du sänka medeltemperaturen och spara pengar samtidigt som du värnar om miljön.

Teubers Rör är din expert på vattenburen golvvärme & hjälper dig hela vägen från planering till installation.

Men för att uppvärmningen ska fungera effektivt är det viktigt att huset är ordentligt isolerat. Med en bristfällig isolering läcker värmen ner i marken snarare än stannar kvar i huset.

Vattenburen golvvärme innebär att man installerar plaströr under golvet som leder varmt vatten. Det varma vattnet avger mer värme i kalla områden vilket gör att värmen sprids dit den behövs mest.

Vi arbetar i hela Uppsala med omnejd för att öka komforten hos fler människor. Du kommer aldrig mer behöva sätta fötterna på ett iskallt golv. Kontakta oss för service eller installation av golvvärme!

Vi utför följande golvvärme-arbeten:

  • Servicearbeten
  • Installation och planering av golvvärme

Vill du veta mer om golvvärme? Läs mer om vad du bör tänka på inför installation av golvvärme här.