Service av värmepump Gunsta, Länna, Almunge & Knutby


Värmepumpinstallation, reparation & service Öster om Uppsala

Teubers Rör har över 30 års yrkeserfarenhet inom installationer, service och reparationer av luftvärmepumpar och bergvärmepumpar. Ring gärna oss för att boka en tid eller för att diskutera en eventuell värmepumpinstallation i Gunsta, Länna, Almunge och övriga närliggande områden öster om Uppsala.

En värmepump säkerställer att ditt hem alltid har ett behagligt inomhusklimat året runt. När du jämför luftvärme eller bergvärme med ett traditionellt värmesystem så kommer du med största sannolikt att ha en rejält reducerad uppvärmningskostnad.

Se våra fasta priser eller använd kontaktformuläret här!

Vi lämnar alltid garantier på utfört arbete och samarbetar med CTC som är en av marknadens ledande aktörer inom värmepumpar vilket är en stor trygghet både för dig och för oss. Oavsett om du behöver expertrådgivning, värmepumpservice, reparation eller en värmepumpinstallation så kan Teubers Rör hjälpa dig.

Våra tekniker är certifierade och försäkrade och rent kompetensmässigt ligger de i absolut framkant inom VVS-industrin. Har du några frågor eller behöver akut hjälp gällande en eventuell reparation, service eller installation av en värmepump i Gunsta, Funbo, Länna, Almunge eller Knutby?

Ring gärna oss nu på 018-25 05 54 så ska vi göra allt vi kan för att lösa ditt projekt så snabbt som möjligt.