Rörmokare & VVS Märsta


Rörmokeri & VVS i Märsta kommun sedan 1990!

Behöver du en rörmokare i Märsta? Du kan tryggt lita på experterna på Teubers Rör för alla VVS-tjänster, oavsett om ditt avlopp är igensatt eller om det är något fel med din avloppsledning, etc. Vi på Teubers Rör är alltid redo att betjäna Märsta området och du kan känna dig säker på att vi alltid anländer i tid och att vi håller vad vi lovar.

VVS-reparationer i Märsta

Den minsta läckan kan snabbt bli ett enormt problem! Ibland är det svårt att ens veta att du har en läcka, men om din vattenräkning plötsligt stiger markant är det möjligt att det finns en dold läcka.

Oroa dig inte, vi kommer att hitta och reparera läckan för dig, med hjälp av professionell utrustning och stor expertis från våra rörmokare. Vi lovar 100% tillfredsställelsegaranti!

Se våra fasta priser eller använd kontaktformuläret här!

Om vattnet i ditt avlopp rinner långsamt eller om det är stopp i avlopp:

Om du märker att vattnet tappas långsamt i ditt avlopp eller om det är helt tilltäppt – använd inte kemiska rengöringsmedel! Detta gör att du korroderar dina rör. Använd inte heller en dräneringsstav eller borste (såvida du inte verkligen vet vad du gör). Det som kan hända då är att du förvärrar problemet och skjuter blockeringen i röret ännu längre ner, eller så kan verktyget som du använder fastna!

Ring till oss istället så skickar vi en rörmokare snabbt till din adress i Märsta som kommer att åtgärda ditt problem med avlopp.

Vi utför exempelvis följande rörmokeriarbeten i Märsta:

Oavsett ditt specifika ärende inom rörmokeri i Märsta, kan du känna dig trygg med att vi kommer att åtgärda problemet. Varmt välkommen att höra av dig till oss på 018-25 05 54.