Byta toalettstol

Att byta ut din toalettstol kan vara en klok investering som lyfter ditt badrum för en relativt liten peng. Dessutom är det mer hållbart. En modern toalett med snålspolning kan inte bara förbättra prestandan utan också minska vattenförbrukningen, vilket är bra både för miljön och plånboken.

Hur lång tid tar det att byta toalettstol?

Att byta en WC-stol är ett snabbt jobb för en auktoriserad firma och kräver inget större ingrepp. I de flesta fall tar det endast ett par timmar att ta bort den gamla toaletten och installera den nya.

Får man byta toalettstol själv?

Det är möjligt att byta en toalettstol själv utan att du behöver oroa dig för att din försäkring inte täcker skadorna om något oväntat skulle ske. Däremot kan du som privatperson nyttja ROT-avdrag på arbetskostnaden. Med andra ord kan det vara värt att låta en auktoriserad firma utföra jobbet, då det finns många moment som behöver göras innan själva toalettstolen är redo att installeras.

Teubers rör hjälper dig byta ut din gamla toalett till en ny modern snålspolande toalett

Vad kostar det att byta toalettstol?

Vi erbjuder alltid fast pris när du byter din toalettstol hos oss. Priset för att byta en toalettstol kostar 7 668 kronor inklusive moms eller 7 044 kronor med rotavdrag.

I priset ingår snålspolande Ifö toalettstol, avmontering, installation och bortforsling av din gamla WC-stol. Dessutom ingår även eventuell rördragning (max 1.2 meter) och utryckningskostnad. Du kan läsa mer om byte av toalettstol Ifö Spira 6260 här.

Att byta ut din toalettstol kan vara en klok och hållbar investering till ditt badrum

Byt din toalettstol i Uppsala

Vi på Teubers Rör har sedan 1986 hjälpt kunder i Uppsala med energismarta och kostnadseffektiva VVS-lösningar. Vi är rörmokare som kan hjälpa till med rätt produkter och installationer för såväl stora som mindre arbeten och regelbunden service. Oavsett om du bor i villa eller vill byta toalettstol i din bostadsrätt kan vi hjälpa dig. Kontakta oss redan idag så byter vi ut din gamla toalett till en ny modern snålspolande toalett.