VVS-tjänster kök - Teubers Rör

Undvik oförutsedda kostnader

Vill du veta vad det kostar? Många drar sig för att beställa jobb för att de är rädda att priset ska dra iväg.

Därför erbjuder vi numera fasta priser på många av våra VVS-tjänster

I stället för att erbjuda tjänster till ett rörligt pris har vi i så hög utsträckning som möjligt utformat fasta priser för våra specifika tjänster. Detta ger dig som kund möjlighet att redan innan projektet påbörjas ta ställning till om priset är till belåtenhet. Dessutom får du, till skillnad från om du väljer en firma som uteslutande erbjuder rörliga priser, möjlighet att i god tid budgetera för utgiften och utforma en avbetalningsplan som går i linje med din ekonomiska situation.

Planering är a och o. Om det så gäller utlandssemestern eller installationen av värmepannan är det väsentligt att finanserna är tillräckliga för att täcka utgifterna.

Hjälp med ROT-avdraget

När du anlitar oss får du inte bara ett fast och förmånligt pris. Du får dessutom hjälp med ROT-avdraget, om du planerat att utnyttja denna förmån. Vi understödjer dig med det pappersarbete som är nödvändigt för att dra nytta av detta avdrag och hjälper dig således att spara in en hacka.

Nedan följer en prislista rörande våra produkter och tjänster inom VVS:

Vi har fasta priser på många av våra installationer

Vill du veta mer?

Har du frågor eller undrar du om priser? Ring oss på 018-25 05 54 eller maila oss. Du kan även använda kontaktformuläret, så kontaktar vi dig så snart vi kan.

    Ring och boka!